Handbal Club Buzău, înfrângere pe final, la Baia Mare!

de Stiri Buzau Media
Handbal Club Buzău nu a mai reușit încă o victorie, trebuind să se recunoască învinsă, miercuri după-amiază, în Sala „Lascăr Pană” din Baia Mare. La capătul unei partide pe care au controlat-o timp de mai bine de 50 de minute, handbaliștii buzoieni au capotat pe final cu Minaur.
Chiar dacă băimărenii s-au impus, în final, cu 25 la 22, replica celor de la Handbal Club Buzău a fost foarte bună. Buzoienii au condus cu 7-4, 9-7 și 11-10, iar la pauză s-a intrat la egalitate, scor 12-12. Jocul jucătorilor de la Handbal Club a curs bine și în repriza secundă, buzoienii reușind să fie în avantaj pe tabelă, 15-14 și 19-18. Totuși, meciul nu era pe nici departe terminat, iar băimărenii au știut să revină în joc și au trecut la conducere, 22-20, 24-21. Avantajul gazdelor a fost menținut până la final, iar Minaur a reușit să câștige, scor 25-22, un meci deloc ușor. De la Buzău, Marius Anton a înscris de opt ori, remarcat fiind și portarul Tcaciuc, cu 13 parade, dintre care patru de la șapte metri.
În urma acestui rezultat, Handbal Club Buzău stagnează pe poziția a 9-a în clasament, cu 25 de puncte. Partida viitoare din campionat se va disputa pe teren propriu, în Sala Romeo Iamandi, acolo unde buzoeinii vor primi pe CSM București. Meciul este programat pe 18 martie.