Ginerele viceprimarului Alexandru Dunel, șef la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Buzău

de Stiri Buzau Media

12939622_948879281831801_1465717000_nÎncepând de astăzi, noul șef al Direcției de asistență Socială a Primăriei Buzău este Alexandru Sebastian Ionescu, până ieri șef al serviciului Resurse Umane, Economic, Administrativ al instituției. El ia locul Alecsandrinei Docuz după ce aceasta a vacantat postul ca urmare a pensionării. Ionescu este însă ginerele viceprimarului Alexandru Dunel.

Ce spune despre el primarul interimar Fănică Bîrlă?

Este ginerele domnului Dunel Alexandru, dar nu are nicio legătură cu numirea. Acest tânăr, pentru că este tânăr de vârsta dumneavoastră, este de la înființarea Direcției de Asistență Socială, eu îl cunosc încă dinainte de a-l cunoaște domnul Dunel, a copilărit cu copiii mei, este dintr-o familie foarte bună, puteți să-l verificați și să mergeți direct la el și să vedeți dacă are calitățile necesare pentru a ține acest interimat. Încă o dată, este angajat la Direcția de Asistență Socială, cu studii superioare, de la începutul Direcției de Asistență Socială, a urmat, rând pe rând, pașii de promovare, până când să fie domnul Dunel viceprimar, întotdeauna i-a ținut locul doamnei Docuz; deci era, și din punct de vedere practic, singura persoană în care puteam avea, pe acest interimat, încredere să ducă mai departe Direcția de Asistență Socială, pentru că era cel mai avizat și avem încredre în el.

Ionescu va ocupa funcția, cu caracter temporar, până la 30 septembrie, dată până la care urmează să fie organizat concurs pentru ocuparea definitivă a postului vacant.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns