Gospodărie din Gălbinași cuprinsă de flăcări. Proprietara ar fi dat foc intenționat la anexele locuinței drept răzbunare pe familia care o îngrijește

de Stiri Buzau Media

incendiu-casa

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Gălbinași. Flăcările au cuprins anexele locuinței.

Din primele informații se pare că focul ar fi fost pus intenționat de o bătrână, proprietara casei. Femeia ar avea un contract de întreținere cu o familie, iar de ceva timp, spun vecinii, îi tot amenința că nu le va lăsa nimic și că va scăpa de ei într-un fel sau altul. Localnicii cred că bătrâna a dat foc intenționat ca să-i facă să plece pe cei care au grijă de ea.

Membrii familiei care o întreţin pe bătrână nu erau acasă, ei fiind plecaţi la Buzău cu treburi. Au venit însă într-un suflet când au primit telefon că le-a luat foc casa. Odată ce a văzut nenorocirea, unui bărbat i s-a făcut rău şi a leşinat iar asistenţii de la ambulanţă i-au acordat primele îngrijiri.

De îngrijiri medicale a avut nevoie și bătrâna piromană.

Pompierii au lichidat incendiul în câteva zeci de minute, dar au fost afectați aproximativ 140 de metri pătrați de gospodărie.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns