ISU Buzău încadrează cinci subofițeri în rezervă

de Stiri Buzau Media
Echipe ISU şi ISC vor evalua instituţiile din perspectiva riscului la incendiu, explozie şi cutremur

Echipe ISU şi ISC vor evalua instituţiile din perspectiva riscului la incendiu, explozie şi cutremurInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău a demarat, începând cu data de 01 aprilie, concursul în vederea încadrării a 5 posturi de subofiţer operativ principal vacante la Detaşamentul de Pompieri Buzău.

Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofiţeri în rezervă ce îndeplinesc condiţiile necesare, în vederea rechemării în activitate, în conformitate cu art. 40, lit. c) din Legea 80/1995 privind Statutul Cadrelor militare, coroborat cu actele normative interne.
Recrutarea candidaţilor se face la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău, din municipiul Buzău, str. Bistriţei nr. 51, data limită de depunere a cererilor de înscriere fiind 08.04.2016, ora 16:00, urmând ca până la 15.04.2016, ora 16:00, dosarele să fie completate cu documentele solicitate în anunţ.
Informaţii suplimentare referitoare la concurs pot fi obţinute accesând site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău la adresa : www.isubuzau.ro sau la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău , telefon: 0238 721 301 interior 27 112/27 114.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns