Marian Ilie Simi, pompierul supraviețuitor de la Mihăilești va fi ajutat cu bani de Consiliul Județean

de Stiri Buzau Media
Marian Ilie Simi pompierul supraviețuitor de la Mihăilești va fi ajutat cu bani de Consiliul Județean

Marian Ilie Simi pompierul supraviețuitor de la Mihăilești va fi ajutat cu bani de Consiliul JudețeanMarian Ilie Simi pompierul care a supraviețuit deflagrației de la Mihăilești dar a rămas infirm va fi ajutat de Consiliul Județean Buzău cu 9.000 de lei. Eroul de la Mihăilești va primi astfel de la Consiliul Județean suma maximă permisă de lege chiar dacă consilierul liberal Raul Florescu a cerut, miercuri, conducerii Consiliului Județean Buzău să aloce peste 17.000 de euro pentru proteza de care are nevoie pompierul erou.

„Este rușine ca un erou, un om cu care ne mândrim și ne fotografiem cu el pe la comemorări să ajungă în situația să solicite în presă ajutor financiar pentru cumpărarea unei proteze. Eu vreau ca banii aceștia, aproximativ 17.000 de euro, să îi dăm noi, Consiliul Județean, pentru că nu este o sumă extraordinar de mare și nu vreau să apără un politician, oricare ar fi el, care să își facă campanie, să se pozeze cu acest om și să spună eu i-am luat proteza”, a declarat consilierul liberal Raul Florescu.

Juristul instituție, Mirela Oprea i-a transmis lui Florescu că instituția s-a autosesizat deja în cazul lui Marian Ilie Simi și acesta va primi suma maximă permisă de lege adică 9.000 de lei, doar că proiectul va intra pe ordinea de zi în ședința de săptămâna viitoare pentru că nu a mai fost timp suficient pentru a introduce proiectul în ședința din septembrie.

Suma minimă necesară pentru achiziționarea unei proteze necesare pompierului erou Marian Ilie Simi este de 17.000 de euro însă o proteză performată cum ar avea nevoie pompierul ajunge la aproximativ 45.000 de euro.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns