„MEMORIALUL ION SULTĂNESCU” – a VIII-a ediţie a turneului de fotbal organizat de poliţiştii buzoieni

de Stiri Buzau Media

DSCN9716În perioada 18 – 20 noiembrie a.c., Biroul Executiv Teritorial Buzău al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din M.A.I., în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Buzău și Asociația Județeană de Fotbal Buzău a organizat turneul de minifotbal „Memorialul Ion Sultănescu”.

Competiţia s-a adresat angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne, precum şi colaboratorilor organizaţiilor sindicale, profesionale şi sportive ale ministerului.

În competiţie s-au înscris 17 echipe care au fost repartizate în două grupe.

În urma meciurilor disputate, în semifinale C.S. Danubius Galaţi a trecut de echipa Brigăzii de Poliţie cu destinaţie Specială FULGER din Republica Moldova cu scorul de 3-1, iar Asociația Sportivă Armata Buzău de echipa C.S. Poliția Buzău cu scorul de 3-2, după prelungiri şi executarea loviturilor de departajare.

Finala mică a fost câştigată de echipa C.S. Poliția Buzău care a trecut de echipa Brigăzii de Poliţie cu destinaţie Specială FULGER din Republica Moldova cu scorul de 3-2.

Finala mare a fost câştigată de C.S. Danubius Galați după ce a învins cu 2-0 echipa Asociația Sportivă Armata Buzău.

Premiile speciale au fost adjudecate de Niță Daniel – I.P.J. Ilfov – „golgeter”, Hodorogea Florin – C.S. Danubius Galați – „cel mai bun portar”, Stancu Ionuț – Asociația Sportivă Armata Buzău – „cel mai tehnic jucător”, Trofeul „Fair Play” a fost acordat echipei I.S.U. Buzău iar trei premii de popularitate au fost acordate jucătorilor Ion Basarab de la Brigada de Poliţie cu destinaţie Specială FULGER din Republica Moldova , Oproescu Constantin de la C.S. Poliția Buzău și Ivan Tudorel de la echipa I.P.J. Vrancea.

Ajuns la a VIII-a ediţie, acest turneu de minifotbal a fost organizat în memoria chestorului de poliţie Ion Sultănescu, iniţiatorul dezvoltării mişcării sportive în Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

DSCN9700

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns