Poarta Parcului Crâng, din nou distrusă de o mașină scăpată de sub control. Șoferul a fugit de la locul accidentului

de Stiri Buzau Media

12804266_931732046879858_51857259_nUPDATE: Șoferul teribilist a fost identificat. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din Pogonele. În urmă cu puțin timp el s-a întors la locul accidentului și și-a recunoscut vina. În urma testării cu alcool-testul, polițiștii au aflat și motivul pentru care individul a fugit de la locul incidentului. El avea o alcoolemie de 0,18 mg alcool pur în aerul expirat. Șoferului iresponsabil i se vor recolta probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. El a fost sancționat cu amendă în valoare de 945 lei, fiindu-i reținut și permisul de conducere. De asemenea, el va trebui să acopere pagubele produse.

Poarta Parcului Crâng a fost din nou distrusă de o mașină scăpată de sub control. Accidentul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 02,00, iar șoferul vinovat a fugit de la locul faptei, împreună cu pasagerul din autoturism, abandonând mașina distrusă. Cel mai probabil, conducătorul auto a pierdut controlul volanului în curba la stânga de la intersecția Bulevardului Bălcescu cu Bulevardul Stadionului. Maşina condusă cu viteză excesivă a spulberat poarta masivă de fier forjat care a fost complet distrusă, iar apoi s-a oprit într-un copac de pe aleea centrală a parcului. Nu se știe deocamdată dacă la volanul mașinii se afla o femeie sau un bărbat.
Un accident similar, soldat tot cu distrugerea Porţii Crângului, s-a produs în acelaşi loc în urmă cu doi ani, protagonistul fiind un tânăr turc aflat în vacanţă la Buzău.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns