Probleme și la Gura Teghii. Pentru șapte copii cu vărsături cu sânge s-a cerut ajutor medical de urgență

de Stiri Buzau Media

1620475_711969048945140_723857015707182597_nUPDATE:  Încă trei copii au acuzat simptome de intoxicație alimentară și au ajuns la medicul din localitate, apoi la spitalul Nehoiu.

Probleme mari și la Gura Teghii. Serviciul de Ambulanță Buzău a fost solicitat de medicul comunei să trimită echipaje la școala din localitate, după ce șapte copii din clasa a cincea au acuzat dureri abdominale și greață, cu vărsături cu sânge.
Din primele informații furnizate de reprezentanții Primăriei Gura Teghii, se pare că starea de rău a celor șapte elevi nu ar fi fost cauzată de consumul unor produse alimentare, ci ca urmare a pulverizării în clasă a unui odorizant de către unul dintre copii, iar aceasta ar fi sursa intoxicației.

Copiii au început să se simtă mai bine. După ce un profesor de educaţie fizică i-a scos din clasă. Ei au fost duși la Spitalul Orășenesc Nehoiu cu febră, vărsături, dureri abdominale și frisoane, însă, potrivit unor informații de ultimă oră, copiii vor fi aduși la Spitalul județean Buzău cu o autospecială ISU de transport victime multiple. O anchetă a DSP și DSVSA va stabili ce a cauzat starea de rău a copiilor.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns