Se pregăteşte o nouă răzmeriţă la Mărăcineni

de Stiri Buzau Media

12716124_697706100371435_4651310046164304920_oLocalnicii din comunele Mărăcineni şi Săpoca sunt chemaţi, astăzi, din nou în stradă. Oamenii vor să protesteze pentru că autobuzele şi microbuzele de pe traseul 2 nu mai circulă prin localităţile în care stau. De această dată, protestatarii vor să fie în număr şi mai mare, iar în acest sens s-au făcut numeroase apeluri pe reţele de socializare către localnici să vină cu mic, cu mare în faţa Primăriei din Mărăcineni începând cu ora 12.

Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare în faţa Primăriei Mărăcineni, la ora 12:00. Elevi, pensionari, salariaţi, chiar şi cei ce nu fac naveta ar trebui să-şi sprijine semenii. Vă rugăm să-i invitaţi şi pe cei ce nu dispun de Facebook şi nu sunt la curent cu ultimele noutăţi în legătură cu acest subiect, informaţi-vă prietenii, familia şi cunostinţele. Trebuie să luptăm pentru dreptate, pentru 2 şi pentru demascarea acestui individ ADRIAN POPA! – este unul dintre mesajele postate pe reţele de socializare.


Localnicii din cele două comune sunt îngrijoraţi penru că încă nu ştiu cum vor ajunge copiii la şcoli, mai ales că, de luni, aceştia trebuie să se întoarcă la cursuri. Ei nu vor să aştepte cu orele în staţii, iar autobuzele care circulă pe drumul judeţean să nu îi poată transporta din cauza aglomeraţiei.

Fac apel către locuitorii din Mărăcineni şi Săpoca să-şi rupă puţin din timpul lor liber pentru a protesta începând cu orele 12:00 la Primăria Mărăcineni. Dacă vrem 2, să ieşim în stradă. Aşa că vă aşteptăm pe toţi. Pensionari, navetişti, elevi şi civili (şi cei cu maşini personale), avem nevoie de un mijloc de transport care poate să ne transporte într-un mediu ok şi într-o stare ambientală, nu ca de fiecare dată când ne vede în staţie şoferul să înjure ca la uşa cortului. Vrem 2 autobuz şi maxi-taxi. Vă aştept la Primărie – este un alt apel lansat pe Facebook de localnicii din Mărăcineni.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns