Spitalul Județean are nevoie, urgent, de 20 de medici

de Stiri Buzau Media

spitalul_judetean_de_urgentaSpitalul Județean de Urgență Buzău a scos la concurs 19 posturi vacante pentru medici și două pentru farmaciști pentru care înscrierile se fac până la data de 1 iulie.

Este vorba despre un post de medic specialist Chirurgie generală la Secţia Chirurgie Generală, un post de medic specialist Urologie la Secţia Urologie, un post de medic specialist Recuperare, medicină fizică şi balneologie la Cabinet recuperare, medicină fizică şi balneologie, un post de medic specialist Medicină de urgenţă la UPU-SMURD, două posturi de medic Medicină internă la Secţia Medicină Internă, două posturi de medic Cardiologie la Secţia Cardiologie, un post de medic Neurologie la Secţia Neurologie, două posturi de medic Pediatrie la Secţia Pediatrie, un post de medic O.R.L la Secţia O.R.L., un post de medic Neonatologie la Secţia Neonatologie, un post de medic Oncologie medicală la Cabinet Oncologie medicală, un post de medic Radiologie şi imagistică medicală la Laboratorul de Radiologie şi imagistică medicală, un post de medic Boli Infecţioase la Cabinet Boli infecţioase și trei posturi de medic Medicină de urgenţă la UPU – SMURD. De asemenea, se caută un medic specialist în medicina de familie pentru UPU – SMURD.

Totodată, sunt disponibile două posturi pentru farmaciști specialiști la farmacia maternității și la farmacia Oncologie, TBC, Boli Infecțioase.

Candidații interesați de posturile vacante menționate trebuie să achite la înscriere o taxă de concurs în valoare de 150 de lei.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns