Tensiuni la UPU Buzău! Medicul Angela Mazdrag a anunțat iar că pleacă

de Stiri Buzau Media

Dr.-Angela-Mazdrag-660x375Medicul Angela Mazdrag a anunţat conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău nu mai dorește să facă gărzi la Unitatea de Primiri Urgență și că doreşte să pună punct colaborării cu unitatea sanitară. Angela Mazdrag și-ar fi exprimat nemulțumirea față de modul în care este coordonată secția și ar fi cerut ca medicul-șef să fie înlocuit. Deși reprezentanţii conducerii spitalului susţin că în referatul transmis cu privire la încetarea colaborării aceasta a invocat motive personale, surse medicale vorbesc despre un conflict chiar cu șeful UPU.

Nu este pentru prima dată când medicul de familie Angela Mazdrag îşi anunţă intenţia de a pleca de la UPU. Anul trecut a anunţat acest lucru, dar ulterior a fost convinsă să renunțe la decizie.

Plecarea unui medic ar putea arunca în haos Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, având în vedere că, în acest moment, secția funcționează nici cu jumătate din necesarul de medici specialişti de urgenţă şi câţiva medici de familie care lucrează cu normă întreagă. În prezent, la UPU ar fi nevoie de 10 urgentiști, însă aici lucrează doar 4, dintre care doi medici de familie cu competențe în medicina de urgență.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns