Tragedie în Buzău! O explozie a omorât un om și a accidentat grav trei persoane

de Stiri Buzau Media
explozie-incendiu

explozie-incendiu

Sâmbătă la amiază, pe strada Transilvaniei din Buzău,un incendiu provocat de o explozie a unui rezervor de tir a omorât un om și a accidentat grav trei persoane. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 30 mp, cuprinzând un atelier de sudură și un foișor alăturat.

Patru autospeciale ISU, din care două de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, plus alte două ambulanțe SAJ Buzău s-au deplasat la fața locului. În urma incendiului un bărbat a decedat, iar alți trei au fost grav răniți. Un copil a fost asistat medical în urma unui atac de panică datorat evenimentului la care a asistat. Nu a fost necesar să fie transportat la spital.

Ceilalți trei au fost duși la Spitalul județean de urgență Buzău. Polițiștii buzoieni efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele declanșării exploziei. Din primele constatări , explozia s-ar fi declanșat în timpul lucrărilor de sudură asupra rezervorului de carburant care mai conținea vapori de combustibil.

Atelierul aparținea lui Mihai Lăcătușu , bărbatul decedat, în vârstă de 53 de ani. Ceilalți bărbați au 16, 41 și 43 de ani.

 

1 comentariu

Lasă un răspuns