UPDATE: Tragedie la Vintilă Vodă. Un biciclist a murit după ce a fost lovit de un autoturism

de Stiri Buzau Media
bicicleta

bicicleta

UPDATE: În accidentul de la Vintilă Vodă înregistrat joi după amiază în urma căruia un biciclist a murit a fost implicat medicul de familie din comună. Este vorba despre o femeie de 37 de ani, care tocmai ce pleca de la dispensarul din localitate când s-a produs nenorocirea.
Potrivit anchtetatorilor, femeia, doctor de familie în Vintilă Vodă, se afla la volanul unui autoturism de teren când în  față i-a ieșit un biciclist. Acesta circula pe contrasens și pur și simplu a ieșit în fața mașinii conduse de doctoriță.
Bărbatul a vrut să intre pe o uliță laterală moment a fost izbit în plin. În urma impactului violent, bărbatul de 48 de ani a murit pe loc, victima fiind aruncată la cîţiva zeci de metri.
Şoferiţa, în vîrstă de 37 de ani are domiciliul în comuna Săpoca, însă lucrează ca medic de familie în comuna Vintilă Vodă unde are grijă de pacienţi din două sate.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Tragedie la Vintilă Vodă. Din primele informații, un bărbat care se afla pe o bicicletă a fost lovit mortal de un autoturism.

Potrivit Poliției, se pare că  biciclistul circula pe contrasens, cu intenția de a vira pe o uliță. În momentul în care acesta ar fi vrut să efectueze manevra, a fost lovit din față de o mașină  condusă de o femeie de 37 de ani din Săpoca. Impactul a fost extrem de violent, biciclistul decedând pe loc.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia de la Vintilă Vodă.
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns