Undă verde investițiilor de la Spitalul Județean

de Stiri Buzau Media

received_967075353345527Consilierii judeţeni buzoieni s-au întrunit astăzi în şedinţă extraordinară pentru aprobarea defalcării unor sume pe categorii de investiții la Spitalul Județean ca urmare a unei solicitări a Trezoreriei.

Este vorba despre suma de 9.000.000 de lei, din care 5.000.000 lei vor fi folosite pentru lucrări de reabilitare în cadrul Spitalului Judeţean, iar 4.000.000 lei pentru achitarea plăţilor pentru furnizorii de aparatură medicală la noua maternitate, de pe strada Victoriei.
La finalul şedinţei de astăzi, Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean, a anunţat că noua maternitate ar putea primi paciente chiar de săptămâna viitoare.
Astăzi, odată cu defalcarea sumelor respective, s-a dat undă verde proiectului de extindere şi modernizare a Unităţii de Primiri Urgenţe, cea mai solicitată secţie ale spitalului, unde lucrările ar putea demara chiar în acest an. Extinderea UPU se va face pe spaţiul actualei parcări a Spitalului.
De asemenea, proiectul vizează și modernizarea blocului operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău și reabilitarea termică a clădirii unității sanitare.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns