Violator abia ieșit din închisoare, pe punctul de a face o nouă victimă. Din fericire, individul a fost trimis, din nou, după gratii

de Stiri Buzau Media
catuse

catuseUn individ de 44 de ani, abia ieșit din închisoare, a fost arestat preventiv miercuri după amiază după ce duminica trecută a acostat pe stradă o tânără care ieșise de la serviciu și se îndrepta spre casă, a imobilizat-o și a lovit-o.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și urmează să fie judecat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte   violențe.

Duminică dimineață, în jurul orei 5.00, individul s-a luat de o tânără de 20 de ani care lucrează în zona Bălcescu-Spiru Haret, a imobilizat-o și a lovit-o, probabil cu gândul să o violeze. Tânăra a avut noroc maxim pentru că în acel moment prin zonă a trecut un bărbat care, văzând ce se întâmplă, a reacționat și a alertat Poliția. Ulterior, bărbatul a fost prins șu băgat după gratii.

„În ziua de 18 august a.c, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, în urma administrării materialului probator și a unei percheziții domiciliare,  au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani din municipiul Buzău, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte   violențe.Din investigațiile  efectuate de polițiști a  reieșit faptul că în ziua de 16 august a.c, în jurul orei 05.00,  bărbatul aflându – se pe un bulevard din  municipiului Buzău a acostat, imobilizat și a lovit o buzoiancă de 20 de ani care se îndrepta spre domiciliu.   Victima a reușit să scape  datorită intervenției unui cetățean aflat în zonă și a  anunțat imediat poliția.Persoana vătămată s-a deplasat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, iar astăzi va fi prezentat  Parchetului de pe lânga Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventiva.” a precizat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns