Amicale numai bune: Victorie şi egal pentru H.M. Buzău în testele cu SCM Piteşti

de Stiri Buzau Media

faza hmHandbal Municipal a obţinut o victorie şi a terminat la egalitate în celălalt joc în cele două meciuri amicale pe care le-a disputat marţi seară şi miercuri dimineaţă, la Sala Sporturilor, cu SCM Piteşti. În prima partidă, elevele lui Romeo Ilie s-au impus la limită, scor 30-29, iar în jocul al doilea după 60 de minute, a fost egal, 39-39. Cu prilejul acestor două jocuri, antrenorul Romeo Ilie a rulat tot lotul de jucătoare, inclusiv pe Simona Duţă, care a bifat primele apariţii după accidentarea la faţă suferită în jocul cu Neptun Constanţa, purtînd o mască confecţionată special.

Antrenorul Romeo Ilie a fost de părere că cele două teste au picat cum nu se putea mai bine pentru echipa sa: „Au venit la fix aceste două jocuri, pentru că veneau după o pauză foarte lungă şi simţeam nevoia să reintrăm în condiţiile de joc. E drept că am intrat mai greoi după o pauză aşa de lungă, dar ne-a prins foarte bine şi sperăm să remediem cît mai repede deficienţele pe care le-am observat de-a lungul celor două jocuri”.

Handbal Municipal va mai disputa un nou meci de verificare sîmbătă, în deplasare, în compania echipei de Liga Naţională Unirea Slobozia.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns