Eșec dramatic pentru SCM Gloria Buzău, la Vâlcea!

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: Arhivă/SCM Gloria Buzău

Înfrângere dramatică pentru SCM Gloria Buzău, ieri seară, în Sala “Traian” din Rm. Vâlcea, în etapa a 16-a a Ligii Naționale. Echipa buzoiană a pierdut la limită, 27-28, după ce a avut un avans de două goluri la pauză, 17-15, în fața gazdelor de la SCM, într-unul din derby-urile campionatului.

Vâlcea a început mai bine și a condus prima parte a reprizei, dar buzoiencele au revenit puternic spre final, când s-au și desprins la patru goluri, 13-17, cu mai puțin de două minute înainte de pauză. Gazdele au marcat însă două goluri rapide, iar la pauză,  Gloria avea două goluri avans, 17-15.

Buzoiencele au rămas la conducere și după reluarea jocului, menți­nând o diferență constantă de două goluri cam până la jumătatea primei reprize. SCM Rm. Vâlcea, care nu a renunțat nicio clipă la cursa de urmărire, a egalat la 23 și a preluat condu­cerea, 25-24, în minutul 54. Finalul a fost dramatic, Gloria a egalat și la 26, și la 27, dar Liscevic a marcat golul victoriei cu 30 de secunde înainte de final.

S-a terminat 28-27 pentru formația din Vâlcea, prima înfrângere pentru SCM Gloria Buzău după o serie remarcabilă de 5 victorii consecutive. Echipa buzoiană se menține, totuși, pe locul 4, însă, se află la trei puncte în spatele formației vâlcene, care are și un meci în minus.

După etapa de joi, Liga Națională se întrerupe până pe 12 martie, pentru a face loc ,,dublei” cu Danemarca din preliminariile EURO 2022. La reluarea campionatului, SCM Gloria Buzău va juca la Sala Sporturilor cu ultima clasată, CSM Deva.

Știri despre: ,