Handbalistele de la Gloria Buzău, premiate de Primărie, pentru calificarea în cupele europene

de Stiri Buzau Media

Primăria Buzău a premiat, ieri, simbolic, echipa feminină de handbal SCM Gloria Buzău, care s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, în cupele europene!

Handbalistele de la Gloria au venit la Palatul Comunal direct de la Bucureşti, unde au jucat ultimul meci al sezonului. Jucătoarele au fost așteptate de conducerea Primăriei, dar şi de câteva zeci de suporteri. Handbalistele de la Gloria au făcut fotografii de grup, după care au fost invitate în sala de festivități a Palatului Comunal.

La întâlnirea din Primărie au participat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, conducerea SCM Gloria Buzău și întreaga echipă de handbal a clubului buzoian. Pentru clasarea pe locul 4 în Campionatul de Handbal Feminin „Liga Florilor MOL”, dar mai ales pentru calificării echipei în Cupa Europeană EHF, jucătoarele echipei buzoiene au primit din partea autorităţilor şi a conducerii clubului flori şi obiecte promoţionale.

SCM Gloria Buzău s-a calificat pe locul 4 în Liga Florilor şi va intra la barajul pentru accederea în grupele Ligii Europene de Handbal. În 2020, echipa buzoiană a întâlnit la baraj chiar pe viitoarea câştigătoare a competiţiei, Nantes Atlantique, în faţa căreia a pierdut la un singur gol.