Primul meci al anului pentru SCM Gloria Buzău

de Stiri Buzau Media

Meci aparent ușor, mâine, pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău.

În prima partidă a acestui an, echipa buzoiană primește, acasă, vizita Daciei Mioveni, echipă fără pretenții în Liga Florilor. Mai mult, într-un amical disputat chiar înainte de anul nou, elevele lui Aurelian Roșca au dispus clar de argeșence, 33 la 24.

Antrenorul Gloriei, Romeo Ilie, avertizează însă că oaspetele au potențial, fiind de câteva ori la un pas de a reliza surprize, în turul sezonului actual. Mioveni a fost la un pas de a scoate un egal cu Rapid, la finele lui octombrie, egal pe care l-a obținut însă cu Gloria, în turneul amical de la Zalău.

Din fericire, la formația buzoiană, aproape tot lotul este valid, inclusiv fetele care au evoluat la mondialul din Spania. Singura problemă pentru staff-ul tehnic buzoian a fost legată de parametrii fizici ai unora dintre tricolorele care au evoluat mai puțin la competiția din peninsula iberică.

Întâlnirea dintre Gloria Buzău și Mioveni va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, în sala Romeo Iamandi. La meci au acces și fanii nevaccinați, cu o singură condiție, să prezinte un test efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de partidă.