SCM Gloria Buzău, pas greșit în Liga Florilor

de Stiri Buzau Media

Înfrângere categorică pentru SCM Gloria Buzău în meciul disputat la Cisnădie, cu Măgura, sâmbătă, în etapa cu numărul 7 din Liga Națională de handbal feminin.

Măgura Cisnădie s-a impus în fața formației buzoiene, scor 27-23 (14-12), după ce a controlat partida în majoritatea timpului de joc. Jucătoarele lui Aurelian Roșca și Romeo Ilie au fost egale cu echipa gazdă doar în startul întâlnirii, 4-4, în minutul 11, apoi fetele de la Cisnădie s-au desprins la 9-7, în minutul 18, și 14-11, în minutul 29.

În repriza secundă, tot Măgura Cisnădie s-a aflat la conducerea jocului, iar balanța s-a înclinat clar în favoarea trupei gazdă. Tabela a indicat 22-17, în minutul 50 și chiar o diferență de șase goluri, 26-20, în minutul 56, iar ecuația partidei era rezolvată.

Gloria Buzău a ratat inclusiv de la 7 metri, patru aruncări care și-au ratat ținta, spre deosebire de una a Măgurei, iar Cisnădie a depășit în clasament trupa buzoiană.

Etapa viitoare, SCM Gloria Buzău, locul 7 cu 13 puncte, va evolua în compania formației Dunărea Brăila, partida fiind programată în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”.