SCM Gloria Buzău, pas greșit la Brăila

de Stiri Buzau Media

Pas greșit pentru SCM Gloria Buzău, care a dat cu piciorul situaţiei excelente în care se poziţionase în urma victoriei din etapa trecută, cu Măgura Cisnădie, una dintre rivalele directe la un loc în cupele europene.

Echipa buzoiană a cedat, sâmbătă seară, la Brăila, în fața formației Dunărea, din localitate, scor 26-27 (11-14).

Meciul a fost echilibrat doar în primele 17 minute. Gloria Buzău s-a desprins la două goluri de două ori. În minutul 9 a fost 5-3 iar în minutul 12, 6-4 pentru formația buzoiană. Însă de la 8-8 în minutul 17, Dunărea Brăila a fost echipa care a condus ostilitățile în teren și pe tabelă.

Echipa brăileană a condus în permanență la o diferență liniștitoare și în repriza a doua. Cea mai mare diferență de scor, 25-20, s-a înregistrat în minutul 53.

Aceasta a fost a opta înfrângere în 21 de etape, pentru Gloria, mult prea mult pentru o formaţie care vrea iar în Europa.

Jucătoarele lui Adrian Chiruţ au revenit pe locul 6 şi, în perspectiva a două meciuri care urmează, ambele teoretic accesibile, cu Slatina şi la Mioveni, aşteaptă şi paşi greşiţi ai contracandidatelor, dar urmăresc cu atenţie şi lupta la titlu dintre Rapid şi CSM Bucureşti.

Știri despre: