SCM Gloria Buzău reintră în cursa pentru cupele europene, după o victorie mare cu Măgura Cisnădie

de Stiri Buzau Media

Pas mare facut de handbalistele de la SCM Gloria Buzău în lupta pentru o nouă prezență în cupele europene. Ieri seară, la Sala Sporturilor, echipa buzoiană a trecut de una dintre principalele contracandidate, Măgura Cisnădie, pe care a învins-o cu 31-27.

Buzoiencele au început în forță și au condus aproape toată prima repriză. Totuși, pe fondul unei relaxări, oaspetele au reușit să reintre în meci și chiar să conducă, cu 9 la 8, în minutul 21, dând impresia că pot încurca socotelile jucătoarelor lui Adrian Chiruț. Împinse de la spate de public, handbalistele de la Gloria, cu Harabagiu în zi de grație, au revenit însă repede, reușind să intre la cabine cu un avantaj de 4 goluri, 16 la 12.

În a doua parte a meciului, diferența dintre cele două combatante s-a mărit constant, Gloria conducând, la un moment dat, cu 25 la 18. Măgura a mai redus din handicap, însă târziu pentru fetele lui Weber. S-a încheiat 31 la 27 pentru Gloria, rezultat ce duce echipa buzoiană până pe poziția a patra a Ligii Florilor.

Mai mult, cum Cisnădie are un program mai dificil, SCM Gloria pare favorizată, în cursa către un loc în cupele europene

Știri despre: ,