SCM Gloria Buzău renunță la Ovidiu Mihăilă, dar îl aduce pe Aurelian Roșca

de Stiri Buzau Media

Decizie șoc la echipa de handbal feminin, SCM Gloria Buzău. Antrenorul Ovidiu Mihăilă, care a reușit cu elevele sale calificarea în cupele europene în noul sezon competițional, va pleca de la club. SCM Gloria Buzău se desparte de Ovidiu Mihăilă după 2 ani, perioadă în care s-a calificat de fiecare dată în Liga Europeană.

Conducerea Gloriei s-a orientat, însă, rapid, către un alt antrenor valoros din România, Aurelian Roșca, cu o bogată experiență în liga feminină de handbal. Printre altele, antrenorul de la Vâlcea a pregătit și marile puteri CSM București și HCM Baia Mare. Ultimul club la care a activat Roșca a fost Dunărea Brăila. Performanța de vârf a atins-o însă la naționala de junioare, cu care a câștigat titlul mondial, în 2014.

Pentru a-l mai păstra încă un an pe Ovidiu Mihăilă, Gloria Buzău ar fi trebuit să obțină detașarea antrenorului de la Steaua, așa cum s-a întâmplat și în ultimii 2 ani. Clubul nu a mai insistat pentru a rezolva această problemă, astfel că părțile se vor despărți la sfârșitul acestei luni.