Adio, dar rămân cu tine! Cristinel Romanescu rămâne vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău

de Stiri Buzau Media
_cristi -romanescu

_cristi -romanescuSăptămâna trecută, pe fondul unor neînțelegeri din interiorul noului PNL culminate cu venirea la Buzău a secretarului general al Partidului Național Liberal, Marian Petrache, vicepreședintele CJ Buzău a solicitat eliberarea din această funcție. Reamintim că lui Cristinel Romanescu i s-a reproșat atitudinea duplicitară față de colegii săi de partid, prin coabitarea cu PSD, partid care, în cadrul USL, l-a sprijinit în obținerea funcției de care beneficiază și în prezent.

Deoarece eliberarea din funcție nu se putea efectua  la simpla cerere a solicitantului, conform procedurilor legale, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean a fost înscris și  proiectul de hotărâre privind eliberarea din funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Buzău, Cristinel Romanescu, la cererea sa expresă.

În urma votului, pe fondul abținerii unor consilieri PSD, UNPR și  foștii consilieri PP-DD, deveniți de ieri, prin absorbție, membri ai UNPR, nu s-a obținut numărul de voturi necesar validării demisiei, fapt ce conduce la rămânerea în continuară a lui Cristinel Romanescu în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns