Toma are girul lui Ciolacu pentru măsurile ce vizează Compania de Apă. Ce a transmis șeful PSD Buzău pe facebook

de Stiri Buzau Media

13590430_263303184025974_6733653405772407589_nPreședintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a reacționat astăzi pe pagina personală de Facebook cu privire la măsurile pe care primarul Constantin Toma le-a luat deja și pe care urmează să le pună în aplicare în ceea ce privește restructurarea administrației locale și în ceea ce privește societățile din subordinea primăriei.

“A avut loc prima ședință a Consiliului Local Municipal Buzău. Și au fost luate multe decizii importante.
Primarul ales de majoritatea buzoienilor, domnul Constantin Toma, are toată susținerea mea în deciziile luate, pentru că acestea respectă principii și urmăresc restabilirea unei stări de normalitate.
Dacă Primăria este principalul acționar în diverse companii pe care le administrează, atunci această instituție devine factorul decizional, prin primarul și consilierii aleși de către buzoieni, după cum este și normal să se întâmple. Iar consilierii PSD sunt acolo pentru a acționa în interesul buzoienilor.
Ca și mențiune, vreau să precizez că în adoptarea deciziilor de astăzi votul din Consiliul Local Municipal a fost unanim, ceea ce înseamnă că este în totală concordanță cu dorința buzoienilor.
Iar, după cum am afirmat și cu alte ocazii, în cadrul PSD Buzău deciziile administrative au fost separate de cele politice”, a scris pe pagina personală de Facebook liderul PSD Buzău, marcel Ciolacu.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns