Ajutoare, de Paști, de la olandezi, pentru cei mai sărmani râmniceni

de Stiri Buzau Media

Fundația DIALOOG din Olanda este, din nou, alături de cei mai sărmani locuitori din Rm Sărat. Înaintea sărbătorilor de Pași, fundația olandeză oferă ajutoare unui număr de 150 de familii din Rm Sărat, care trăiesc cu un venit de 800-900 lei pe lună și sunt înregistrate în documentele fundației.

Ca și în anii anteriori, pachetul cuprinde alimentele necesare, mai ales acum în preajma sărbatorilor. Pachetul comandat într-un magazin din orasul Râmnicu Sărat conține alimente în valoare de 166 lei și constă în: 20 ouă, 2 kg orez, 2 kg făină, 1 kg mălai, 1 kg macaroane, 2 litri de ulei de floarea soarelui, 1 kg pulpe de pui, 1 kg brânză, 500 gr. margarină, 10 kg cartofi și 600 gr. de detergent.

În plus, 35 familii vor primi 3.817 euro, bani ce reprezintă donații de la familiile olandeze, care cunosc situația râmnicenilor ce au nevoie de ajutor pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Cu acești bani ei își pot cumpăra medicamente, alimente strict necesare, îmbrăcăminte, încălțăminte, precum și plata unor eventuale datorii.

Știri despre: