Declarație halucinantă a unui secretar de stat în Ministerul Educaţiei: pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii

de Stiri Buzau Media
Declarație halucinantă a unui secretar de stat în Ministerul Educaţiei: pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii

Declarație halucinantă a unui secretar de stat în Ministerul Educaţiei: pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţiiDeclarație halucinantă a unui secretar de stat în Ministerul Educației. Vasile Șalaru spune că vrea să introducă în şcoli cursuri pentru eleve, care ar trebui să înveţe “să meargă frumos şi să fie gazde bune”, el adăugând că fetele ar trebui să se ghideze după enunţul: “Pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii”.

Oficialul, citat de Glasul Hunedoarei a declarat  într-o conferinţă de presă că ar trebui introduse în şcoli cursuri în care fetele “să înveţe să meargă frumos, să ştie să fie gazde bune şi cum se serveşte ceaiul”, el susţinând că aceste ore de consiliere ar fi utile pentru “o integrare mai uşoară în societate, prin atitudine şi prin ţinută”.

Aceste ore de consiliere vizează, poate o să râdeţi, poate nu, o integrare mai uşoară în societate, prin atitudine, prin ţinută. Elevii noştri nu ştiu să calce pe stradă. Eu aş vrea să văd o elevă de clasa a XI-a sau a XII-a mergând frumos pe tocuri, dansând vals sau tango, ştiind să fie o gazdă bună, şi cred că este o latură a învăţământului românesc, care a fost total neglijată, şi care ar putea aduce aminte, sper să nu zâmbiţi, de trecuta educaţie de pension”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Vasile Şalaru, potrivit publicaţiei Glasul Hunedoarei.

La finalul conferinţei de presă, secretarul de stat a mai spus că fetele ar trebui să se ghideze după enunţul: “Pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii.

Îmi cer scuze dacă nu m-am făcut înţeles, dar cred că un băiat, când are de braţ o fată, cel puţin aşa e la mine, în zona Moldovei, nu cred că îl interesează dacă fata ştie educaţie rutieră, ci dacă ştie să meargă frumos, ca o doamnă. Într-un cuvânt, pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii! – a adăugat secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Vasile Şalaru.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns