Drumurile din Bucegi, capcană pentru turiști buzoieni

de Stiri Buzau Media

AUDIClipe de groază miercuri în Masivul Bucegi pentru o tânără din Buzău și prietenul ei bucureștean. Cei doi se aflau cu autoturismul, în deplasare spre un obiectiv turistic din zona Peștera. La un moment dat, în zona Blana au acordat prioritate unui alt autovehicul și au derapat în afara drumului principal, fiind în imposibilitatea de a-și mai continua deplasarea.

În urma intervenției jandarmilor din cadrul Postului Montan Peștera, turiștii au reușit să deblocheze autovehiculul și au fost conduși în siguranță până la intersecția cu DJ 714 Peștera — Moroeni, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Sâmbătă, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga au avut o intervenție similară în aceeași zonă în urma unui apel prin S.N.U.A.U. ‘112’. Patru tineri, doi din municipiul Buzău și doi din municipiul Târgoviște se aflau cu autoturismul, în deplasare spre un loc de cazare din zona Peștera. La un moment dat, tot în zona Blana au derapat și nu au mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza drumului înzăpezit.

În urma acțiunii jandarmilor montani, turiștii au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculul și apoi   conduși în siguranță până în zona Peștera, fiind în afara oricărui pericol.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns