Ene, Nedelcu și Chiculescu părăsesc, în sfârșit, Primăria Buzău. Condamnatul Emil Șerban când pleacă de la șefia Fondului Locativ?

de Stiri Buzau Media

received_952506748135721Nu mai puţin de 11 funcţionari ai Primăriei Buzău îşi fac actele de pensionare şi se pregătesc, astfel, să părăsească Palatul Comunal. Este vorba despre secretarul municipiului, Ştefan Nedelcu, directorul Direcţiei Administraţie Publică Locală, Nicolae Ene, şi şeful Serviciului Resurse Umane, Prognoză, Organizare şi Cooperare Interinstituţională, Tiberiu Chiculescu.

received_952506774802385 Toţi trei, săriţi de 65 de ani, ar fi trebuit demult să lase locul unor funcționari mai tineri însă nu s-au îndurat să lase salariile frumușele pe care le încasează de ani de zile. Plecarea forțată a lui Constantin Boșcodeală i-a făcut însă să se gândească la retragere, mai ales că după alegerile din vară nu se știe cine le va fi șef și există posibilitatea chiar să plece cu coada între picioare.

received_952506894802373

Încă unul ar trebui să se afle pe lista pensionaților. Emil Șerban, șeful de la Fondul Locativ, a fost condamnat la un an de închisoare, cu amânarea executării pedepsei pe o perioadă de doi ani, pentru conflict de interese, fiind găsit vinovat că, în dubla sa calitate de secretar tehnic al Comisiei pentru muncă și protecție socială a Consiliului Local al Municipiului Buzău și șef al Serviciului Administrativ Fond Locativ, Emil Șerban a semnat în sensul îndeplinirii de către fiul său a condițiilor legale de repartizare a unei locuințe ANL vacante. Cererea fiului său a fost soluționată și peste rând. Șerban a semnat contractul de închiriere și a vizat procesul-verbal de predare-primire a respectivei locuințe. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că cererea dezbătută în ședința din 19 ianuarie 2012 nu putea ajunge la comisia mai sus menționată, întrucât obiectul solicitării îl constituia re¬partizarea unei locuințe ANL noi și nu pentru una rămasă vacantă, context în care Șerban s-a implicat personal în înregistrarea unei noi cereri direct la Primăria Municipiului Buzău. Emil Șerban nu vrea să demisioneze, spunând că, de fapt, instanța la pedepsit, nu l-a condamnat, dar nici Boșcodeală nu a avut de gând să-l schimbe din funcție
Așa că Emil Șerban a rămas în fruntea serviciului unde se decide, practic, cum sunt împărțite spațiile locative ale Primăriei. Mai exact, în funcția în care a săvârșit faptele ilegale.
Și el ar trebui măcar să plece de la șefia Serviciului Administrare Fond Locativ.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns