Patru tineri reținuți de polițiștii de investigații criminale. Săptămâna trecută au tâlhărit o femeie

de Stiri Buzau Media

talharieÎn ziua de 11 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, au indentificat principalii bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.

Fapta fusese sesizată poliției în data de 3 februarie de o buzoiancă și a fost înregistrată inițial cu autor necunoscut.

Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale a rezultat faptul că, în seara zilei de 3 februarie, femeia în vârstă  de 51 de ani în timp ce se deplasa spre domiciliu, i-a fost smulsă o geantă în care avea mai multe produse electronice  și documente de către persoane necunoscute.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat cinci adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani ca fiind principalii bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Faţă de patru persoane în vârstă de 18 ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie urmând  fi  prezentați Parchetului de pe langă Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventiva.

Prejudiciul a fost recuperat iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns