Tineri reținuți că au furat bani din automate de cafea

de Stiri Buzau Media
Tineri reținuți că au furat bani din automate de cafea

Tineri reținuți că au furat bani din automate de cafeaÎn dimineaţa zilei de 8 octombrie a.c., în jurul orei 04.30, un echipaj de siguranţă publică de la Poliţia municipiului Buzău care acţiona în zona Obor a surprins trei tineri care forţau uşa unui automat de cafea. Observând că au fost descoperiţi cei trei tineri au fugit, fiecare în altă direcţie, poliţiştii reuşind să prindă pe unul dintre ei, un adolescent de 17 ani din comuna Costeşti.

Imediat, în sprijinul poliţiştilor de la ordine publică au intervenit poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău care au preluat şi cercetările în acest caz.

În urma activităţilor desfăşurate, la scurt timp de la sesizarea faptei au fost depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău pentru audieri şi ceilalţi doi tineri în vârstă de 16, respectiv 17 ani, ambii din Costeşti.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că cei trei împreună cu un alt consătean în vârstă de 19 ani sunt bănuiţi de comiterea altor 9 furturi din automate de cafea instalate pe raza municipiului Buzău şi pe raza comunei Gherăseni, fapte comise de la începutul acestei luni şi aflate în evidenţe cu autori necunoscuţi.

Împotriva celor patru tineri s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor patru bănuiţi.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns