Buzoianca Simona Stancu va arbitra la finala Ligii Campionilor de handbal feminin!

de Stiri Buzau Media

Buzăul va fi reprezentat la Final Four-ul Ligii Campionilor de handbal feminin! Buzoianca Simona Stancu, una dintre cele mai valoroase arbitre romance, va oficia la o nouă competiție internațională de top, în perioada 29-30 mai 2021, împreună cu gălățeanca Cristina Năstase.

Buzoianca Simona Stancu și colega sa din Galați au fost delegate de Federația Europeană de Handbal la Turneul Final al Ligii Campionilor la handbal feminin, competiție care va fi găzduită de Budapesta. Cele patru echipe care se vor lupta pentru trofeu sunt Gyor- Ungaria, Brest – Franța, TSKA Moscova – Rusia și Vipers Kristiansand – Norvegia.

Alături de cuplul format din Simona Stancu și Cristina Năstase, la Turneul Final de la Budapesta vor mai oficia și alte trei brigăzi de arbitri din Grecia, Portugalia și Serbia.

Nominalizarea brigăzii române vine grație prestațiilor excelente din ultimul an. Simona Stancu și Cristina Năstase au arbitrat excelent în Liga Campionilor și la Campionatul European din decembrie 2020. La competiția disputată în Danemarca, cele două arbitre au “împărțit dreptatea” în cel mai tare meci al turneului, semifinala nordică dintre țara gazdă și Norvegia.

Știri despre: , ,