Cine va fi viitorul șef al învățământului buzoian? Trei candidați râvnesc la funcție

de Stiri Buzau Media
isj-buzau

isj-buzauMinisterul Educației a scos la concurs posturile de inspectori generali ai inspectoratelor școlare. După expirarea perioadei în care au putut fi depuse dosarele, s-a tras linie și s-a concluzionat: trei persoane râvnesc la postul de general al IȘJ. Este vorba despre actualul șef al IȘJ Buzău, Geta Burducea, învăţătoarea Ionela Voicu din Cislău şi profesorul de Istorie de la Colegiul Agricol “Dr. C-tin Angelescu“, Dumitru Săndulache.

Dosarele lor au fost trimise la minister și urmează a fi validate, pentru ca mai apoi cei trei candidați să poată intra în examenul programat în perioada 27 iulie-7 august.

Fiecare din cei trei a mai trecut prin febra examenelor naționale. Burducea și Voicu s-au mai aflat o dată în cursa pentru preluarea funcției de șef al IȘJ Buzău, însă ambele s-au pierdut pe drum. Burducea s-a retras la vederea subiectelor de examen, având această posibilitate, Voicu a fost respinsă la proba de cv, după ce a trecut cu bine de primele testări.

De asemenea,  Dumitru Săndulache știe ce înseamnă un examen de o asemenea anvergură ca cel pentru funcția de șef aș IȘJ Buzău întrucât în trecut a concurat pentru postul de inspector şcolar general adjunct, retrăgându-se  însă după prima probă.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns