UPDATE: ULTIMA ORĂ! Accident rutier cu victime

de Stiri Buzau Media
accident

accident

UPDATE: Cinci persoane au ajuns la Spitalul Județean Buzău în urma accidentului produs sâmbătă dimineața la Verguleasa. Din fericire, cele 5 victime sunt în afara oricărui pericol. 
Potrivit polițiștilor, mașina în care se aflau cei 5 se îndrepta spre Buzău, unde bărbații veneau la muncă. La un moment dat, la Verguleasa, șoferul a efectuat o manevră imprudentă, a pierdut controlul mașinii, în final ieșind în afara șoselei și lovindu-se de un pom. 
Toți pasagerii alături de șofer au fost duși la spital, dar potrivit polițiștilor, ei au suferit răni ușoare, fără ca siguranța și viața să le fie periclitate.

Sâmbătă dimineață, un accident rutier s-a petrecut pe DN 2B, în localitatea Verguleasa, în zona abatorului de pui Coco Rico. Din primele informații aflate de la Comisarul de Poliție Doinița Mihalache, conducătorul auto al unui autoturism ce se îndrepta spre Municipiul Buzău, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, lovindu-se de un copac. Din impact au rezultat 2 victime, care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în stare stabilă.

Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.

VOM REVENI CU AMANUNTE!

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns