Vezi aici ce îndeletniciri aveau trei 3 adolescenți din Buzău!

de Stiri Buzau Media
politie1

politie1Trei adolescenți, aflați la vârsta la care doar școala trebuia să-i preocupe, le-au dat serioase bătăi de cap polițiștilor din Buzău.  Indivizii, de 15, 16 și respectiv 17 ani, sunt principalii suspecți de comiterea unor furturi din auto de pe raza municipiului. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 1 spre 2 septembrie, profitând de neglijența proprietarului care și-a parcat autoturismul pe o stradă din municipiul Buzău cu portierele neasigurate, cei trei ar fi sustras bunuri din interiorul acestuia.

Extinzându – se cercetările polițiștii au constatat că cei doi tineri în vârstă de 16 respectiv 17 ani sunt bănuiți și de comiterea unui furt din auto sesizat poliției la sfârșitul lunii august a.c., de unde au sustras bunuri estimate de persoana vătămată la aproximativ 3.300 lei.

Faptele sesizate poliției la începutul lunii septembrie, au fost înregistrate inițial în evidențe cu autori necunoscuți. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 75%.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale întrucît nu este exclus ca adolescenții să fi comis și alte infracțiuni.

Polițiștii buzoieni vă recomandă să adoptați minime măsuri de protecție , astfel încât să nu deveniți victime ale infracțiunilor privind furturile din autoturisme! 

  • Nu lăsaţi autoturismul descuiat sau cu cheile în contact chiar dacă îl părăsiţi pentru câteva momente !
  • În cazul spargerii autoturismului anunţaţi imediat Poliţia şi până la sosire nu umblaţi în interior !
  • Pe timpul nopţii parcaţi autoturismul în locuri iluminate ori parcări special amenajate !
  • Folosind un întrerupător electric general şi montarea unor încuietori atipice pot descuraja iniţiativele hoţilor !
  • Asiguraţi-vă autoturismul cu sistem electronic de alarmare !
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns