Eșec previzibil pentru Handbal Club Buzău, la Focșani

de Stiri Buzau Media

Înfrângere previzibilă pentru Handbal Club Buzău, la Focșani, în primul meci oficial din 2022.

Cu un lot afectat de infectările cu Covid-19, cu patru jucători de la echipa secundă aduși pentru a se încadra în limitele stabilite de Federație, echipa buzoiană nu a putut ține piept formației CSM Focșani, un adversar net superior. Ieri seară, în Sala Polivalentă din Focșani, într-un meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naționale, a treia a returului, Handbal Club Buzău a cedat cu scorul de 19-25 (9-15) în fața gazdelor de la CSM.

Cu un start controlat de buzoieni, care au și condus în primele minute, meciul a intrat, apoi, sub controlul total al vrâncenilor care, până la pauză, s-au desprins la șase goluri, 15-9. De parcă situația n-ar fi fost și așa dramatică, lucrurile s-au complicat și mai mult la ultima fază a primei reprize, când Barros a fost atacat brutal și accidentat. Din păcate, portughezul n-a mai putut continua după pauză, când Buzăul n-a mai contat, iar Focșaniul a obținut o victorie care nu a fost pusă la îndoială de nimeni: 25-19.

Duminică, de la 17.30, la Sala Sporturilor, în urmă­toarea etapă, într-un meci care a devenit extrem de important, Handbal Club Buzău o va întâlni pe Universitatea Cluj.

Știri despre: ,